Persoonlijk 
interieuradvies

het plan van San&zo

San&zo persoonlijk interieuradvies: alle onderdelen zijn los van elkaar in te zetten, maar een combinatie is ook mogelijk.

Na een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek, waarin we elkaar wat leren kennen,  analyseer ik de hulpvraag en woonwensen en stel ik een plan op, de offerte volgt dan via de mail. Het plan kan bestaan uit:

Een inspiratiegesprek. Met behulp van een plattegrond of middels een rondje door het huis probeer ik de woonwensen te analyseren. Daarbij zal ik advies geven over allerlei zaken, zoals kleurgebruik, styling, indeling en stoffering.

Mocht dat niet genoeg tot de verbeelding spreken, dan kan ik een 'inspiratiegesprek plus' bieden. Binnen een week na het inspiratiegesprek ontvang je een 3D tekening van een zelf gekozen ruimte, plus een sfeerimpressie en andere tips, waarmee je verder kunt. 

Kleuradvies. Kies je voor de aanvraag van kleuradvies, dan kijken we samen naar de elementen die het huis te bieden heeft, in samenwerking met de smaak en het gevoel van jou als klant.

Mocht het inspiratiegesprek of het kleuradvies toch nog niet voldoende inspiratie opleveren of is er behoefte aan meer begeleiding, dan kan ik nog de volgende opties aanbieden:

  • Het maken van een persoonlijk sfeerbord 
  • Een 2D plattegrond van een ruimte met indeel ideeën
  • Advies op maat.  Een compleet aangeleverd plan voor het toepassen van materiaal voor vloer, wand, meubels en verlichting (inclusief verkoopadressen , kleurnummers ed) 
  • ShophulpBang om de toch nog de verkeerde keuzes te maken? Voor €150 per dagdeel ga ik met je mee naar de woonwinkel of bouwmarkt.  Ik help je met het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuzes.

Nadat het huis opnieuw is ingericht komt het aan op de finishing touch. 

Styling. Een huis zonder accessoires laat niet goed zien wie er woont. De juiste manier van stylen is een kunstje. Om het maximale uit de accessoires te halen en ze een kans te geven gezien te worden, kan ik dit kunstje bij je uitvoeren. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil.

Tuinadvies. Uiteindelijk willen we allemaal een huis waarin we ons thuis voelen. De tuin is vaak nog een ondergeschoven kindje, maar kan  heel mooi als verlengstuk van je huis dienen. Ook daarvoor kun je bij San&zo advies inwinnen.

Bel of mail mij gerust als je zelf niet weet hoe je verder moet. 06 23378659 of sandra.everaardt@gmail.com

   

KvK nummer: 7299330