Persoonlijk 
interieuradvies

het plan


Waar valt onder andere uit te kiezen?

Het is prettig om elkaar en de ruimte eerst te leren kennen. Dat lukt het makkelijkst aan de hand van een inspiratiegesprek thuis. Met behulp van een plattegrond of middels een rondje door het huis probeer ik de woonwensen te analyseren. Daarbij zal ik aan de hand van kleurstalen en andere inspiratiemethoden mondeling advies geven. Meestal zijn we een uur of twee bezig en ik reken daar Euro 125 voor. 

 Mocht dat niet genoeg beeldend zijn, dan kan ik een 'inspiratiegesprek plus' bieden. Binnen een week na het inspiratiegesprek ontvang je een 3D tekening van een zelf gekozen ruimte, plus een sfeerimpressie en andere tips, waarmee je verder kunt. Kosten daarvoor zijn €200.

Meestal zijn de vele adviezen en ideeën voldoende om mee aan de slag te gaan, maar mocht het toch nog niet voldoende inspiratie opleveren of is er behoefte aan meer begeleiding, dan kan ik nog de volgende opties aanbieden:

  • Het maken van een persoonlijk moodboard;
  • Een 2D plattegrond van een ruimte met indeel ideeën;
  • Advies op maat.  Een compleet aangeleverd plan voor het toepassen van materiaal voor vloer, wand, meubels en verlichting (inclusief verkoopadressen)
  • Persoonlijk shopadvies. Samen naar de woonwinkel of bouwmarkt.       

Nieuwsgierig geworden? Mail mij gerust voor vragen, het maken van een afspraak of de tarieven.

   

KvK nummer: 7299330